Webteksten

Webteksten laten schrijven

De teksten op jouw website zijn van groot belang.
Jij wilt met de juiste zoekwoorden gevonden worden in de zoekmachines. Als die bezoeker vervolgens op je website is, wil je die bezoeker overtuigen.

Laat jij het schrijven van je webteksten liever over aan een tekstschrijver? Dan zit je hier goed!
Jij hoeft alleen maar heel enthousiast te zijn over wat je doet en wat je wilt overbrengen. Ik heb ontdekt dat ik jouw energie gebruik om jouw boodschap en jouw karakter in tekst om te zetten.
Ik zet jouw energie over in tekst!

 

De voordelen: Energie in webteksten
  • een vaste prijs, dus je weet precies wat jouw investering is;
  • inclusief correctieronde;
  • ik houd rekening met zoekwoorden;
  • de webteksten passen volledig bij jou.

 

Webteksten die spreken

Jouw website is bedoeld om mensen te informeren of te entertainen. Dan is het van belang dat de teksten op je website duidelijk zijn en de juiste informatie geven.

Ieder zo zijn vakgebied. Jij weet het beste wat je wilt vertellen. Ik help je met het overbrengen van die boodschap. En natuurlijk doe ik dat op een functionele manier, maar het liefst mag dat ook op een leuke manier!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Als reisjournalist praat ik vaak over het krijgen van een kriebel in je buik. Jij krijgt vast en zeker ook een kriebel in je buik van jouw werk. En als tekstschrijver is het aan mij de taak om die kriebel omgezet te krijgen in tekst. Nog beter is als de lezer die kriebel dan ook een beetje voelt!

Mijn expertise is verhalen schrijven. Dat heb ik ontdekt op reis. Het lukt me steeds beter om die ervaringen uit te drukken in tekst. En na een tijdje ontdekte ik dat het niet alleen reizen zijn die ik goed in tekst overbreng. Voor webteksten werkt het overbrengen van jouw energie naar een tekst precies hetzelfde.⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Jouw investering:

395 euro excl. BTW

Heb je vragen?
Mail naar info@jlovestowrite.com.

Of weet jij het al, jij wilt je webteksten door mij laten aanpakken!Direct bestellen