Meer klanten met je blog header

Denk jij dat het schrijven van blogs vooral vervelend werk is en veel tijd kost en niets oplevert?

Heb jij moeite met het verzinnen van goede onderwerpen voor je blog en kijk jij vaker tegen die knipperende cursor?

Word jij nog niet zo goed gevonden in Google, maar weet je niet zo goed hoe je dit kunt verbeteren?

Weet jij nog niet hoe je mensen duidelijk kunt maken dat je echt goed in je vak bent?

Weet jij niet hoe je het vertrouwen van een potentiële klant kan winnen?

Ben jij op zoek naar een manier om snel en efficiënt meer potentiële klanten te bereiken?

Salespagina quote

Met dit e-book maak jij een kickstart met het schrijven van je blog. Ik geef je namelijk drie stappen die onmisbaar zijn en je tijd besparen.
Door deze drie stappen toe te passen bij elke blog die je schrijft, zit je nooit meer om een onderwerp verlegen.
Ik ben er namelijk van overtuigd dat een writersblock niet bestaat! Je schrijft namelijk blogs om je lezers, oftewel je potentiële klanten, te informeren en je beter te leren kennen. Met zo’n concreet doel garandeer ik dat je nooit meer tegen die knipperende cursor aankijkt.

Wellicht denk je dat je geen tijd hebt om te bloggen. Ik zeg wel eens: ik poep een blog uit in een half uurtje.
En dat kan jij ook! Want het enige dat ik doe, is werken volgens een vaste structuur. Een structuur die duidelijkheid geeft.

Bloggen is makkelijk en kan snel.
Het is een mooie vorm van marketing die je zeker klanten gaat opleveren.

In dit gratis e-book bespreek ik drie stappen die je toepast voordat je begint met het schrijven van een blog.
Download dit e-book helemaal gratis!

Judith is onze go-to-writer als we goed geschreven stukken nodig hebben. Blogs, artikelen, klantverhalen, brochure- of websiteteksten, Judith zorgt ervoor dat ze de teksten niet alleen perfect oplevert maar ontneemt ons ook een hoop werk. Ze zoekt uit wat ze nodig heeft, interviewt mensen om de juiste informatie te achterhalen maakt elke keer een korte briefing zodat we op één lijn zitten.Heel erg fijn samenwerken en hele goede teksten!

Carolien - Groeihelden, Groeihelden
Haha, ik vind het nog best spannend om weer actief te gaan bloggen maar het werd wel echt tijd om ermee aan de slag te gaan.
Ik volg je al een tijdje en zag je aankondiging voorbij komen en dacht “Nu ga ik er voor ook!”.
Dankjewel, ben tot nu toe erg enthousiast!
Sanne

Ik heb een eigen trainingsbureau en heb veel inspiratie voor blogs. Maar ik kan me er zelf moeilijk toe zetten om ze uit te werken. Bovendien heb ik het druk! Nu zet ik een paar hoofdlijnen op papier en Judith werkt mijn blog uit. Een perfecte combinatie. Zo heb ik ook nog een stok achter de deur om regelmatig te bloggen en kost het me zelf weinig tijd. Judith zet zelfs mijn blog online en promoot deze namens mij via mijn socials. Topconstructie voor mij!

Waarom Judith? Judith begrijpt wat ik doe en kan zich heel makkelijk in mijn boodschap verplaatsen. Ze schrijft teksten die ik zelf geschreven kon hebben. Ze past zich aan mijn stijl aan en dat vind ik heel fijn. Judith staat bovendien open voor feedback. Alles is bespreekbaar en dat is onmisbaar voor een goede samenwerking.

Inez Neefjes, INEZ Training & Consulting

Wie is J Loves to Write?
J Loves to Write is Judith van Bilsen. Een trotse Limburgse tekstschrijver met een liefde voor tekst.
Het schrijven van functionele en prettige teksten. Daarvoor kun je bij mij terecht!
En in het bijzonder voor het schrijven van blogs. Of je nu een IT-bedrijf hebt of een lifestyle coach bent, of je nu een B&B hebt in het buitenland of een pedicure bent. Ik breng jouw energie, boodschap en karakter over in tekst.
En ik vertel jou hoe jij dit ook kunt doen!

Judith van Bilsen