Reisverhalen inspiratie!

Er is zoveel te vertellen over reisverhalen.
Graag deel ik veel met je. Zoals inspirerende reisverhalen van anderen, boeken die de moeite waard zijn en heel veel ‘inside information’ over het schrijven van reisverhalen. Tips waarmee jij zo makkelijk mogelijk de beste verhalen schrijft.

Al die gratis content en inspiratie deel ik hier op mijn website en via mijn nieuwsbrief.
Twee keer per maand stuur ik je een mailtje met superveel inspirerende informatie over reisverhalen.

Schrijf je in voor deze mails en ontvang bijvoorbeeld ook gratis de template ‘De basis voor jouw reisverhaal’ inclusief mini-cursus.

.

“Er prikt een zonnestraal in mijn gezicht. Langzaam doe ik mijn ogen open. Het duurt een moment voordat ik me realiseer waar ik ben. Gisteravond zijn we in het donker aangekomen op het Azoren-eiland Santa Maria. Ik schuif uit mijn bed en in mijn slippers en loop door de openslaande deuren naar buiten. Mijn voeten worden direct nat van de dauw van afgelopen nacht. Als ik buiten sta, ontvouwt zich een weids landschap. Ik hoor het ruisen van de zee, links en rechts liggen uitgestrekte grasvelden, in een glooiend landschap, afgebakend met stenen muurtjes. En een enkel wit huisje met de voor Santa Maria zo typische schoorsteen. Achter mij ligt onze slaapplaats van vannacht.”