Het aanbod van J Loves to Write

In deze blog vertel ik je wat precies mijn aanbod inhoudt. Tijdens de Make More Impact Challenge van Mieke Kuilman werd ik uitgedaagd om mijn aanbod te beschrijven. Wat kun je precies van mij verwachten? Wat doe ik nu eigenlijk en hoe ben jij daarmee geholpen?

Mijn aanbod

Mijn aanbod… is teksten. En om specifiek te zijn:

  • teksten voor e-books en werkboeken
  • webteksten
  • blogs
  • persberichten
  • biografieën

En ook nog wel wat andere teksten, maar bovenstaande categorieën omvatten het grootste deel van mijn werk.
Tijdens de Make More Impact challenge van Mieke Kuilman heeft ze me flink aan het denken gezet. Het voelt als vanzelfsprekend dat mensen wel weten wat ik doe. Of waarvoor ze bij mij terecht kunnen. Maar dat is natuurlijk helemaal niet vanzelfsprekend. Schrijven is voor mij gelukkig wel vanzelfsprekend. Ik ken veel ‘regeltjes’ en ‘trucjes’, maar gelukkig schrijf ik zo enorm veel dat ik daar niet meer aan denk. Het vloeit vanzelf, om het zo maar te zeggen.

Voor wie is mijn aanbod?

Dat is een hele goede vraag, die iedere ondernemer eens beantwoordt. Het geeft namelijk aan wie jouw doelgroep is.
Mijn aanbod is voor ambitieuze ondernemers die hun eigen aanbod willen ondersteunen met professionele teksten.
En voor iedereen die wil leren om beter te schrijven en hun boodschap kort en krachtig over te brengen. Dit alles op een manier die bij hen past. Of je nu ondernemer bent of bijvoorbeeld bestuurslid van een muziekvereniging. Of anders omschreven: mijn aanbod is voor iedereen weinig kaas heeft gegeten van teksten schrijven. Maar wel snapt dat foutloze en krachtige teksten horen bij professioneel en serieus ondernemen.

Dit levert het mijn klant op…

Tijdens de Insta Make More Impact challenge van Mieke Kuilman was dit een van de vragen.
Ongeacht of je nu de masterclass doet (en dus je teksten zelf schrijft) of mij je teksten laat schrijven. Het levert jou een betere vindbaarheid op Google op, wellicht meer klanten en een vergroting van je expertstatus. Je creëert vertrouwen bij jouw klanten doordat ze meer over jou te weten komen via de teksten op je website en je blogs.
En als ik je teksten schrijf, dan bespaar je een hoop tijd en krijg je evengoed bovenstaande voordelen.
Of het je uiteindelijk dat lekker glas prosecco op de top van een berg oplevert…

Het aanbod van J Loves to Write

Zo ga ik daarbij helpen

Als je zelf wil schrijven, help ik jou om geen angst meer te voelen als je aan bloggen denkt. En ik leer je een aantal technieken waardoor je zelfverzekerd en snel teksten opstelt die duidelijk weergeven wat jij wilt overbrengen.
Als ik teksten voor je schrijf, krijg je snel teksten die bij jou passen. Door nauw samen te werken, kan ik jouw energie overzetten in tekst.

Wil je meer over mij persoonlijk weten? Lees dan Het verhaal van J Loves to Write.

Wil je meer weten over mijn werk als tekstschrijver? Lees dan Mijn expertise als tekstschrijver.

Om structureel te werken, gebruik ik sinds kort de Purpuz planner. Een echte aanrader omdat deze planner veel meer is dan een agenda. Eerst werk je je doelen uit, zodat je ook weet dat wat je doet, bijdraagt aan het behalen van je doelen.