Bloggen = leuk header

Wat ik vaak hoor als ik met ondernemers praat over bloggen?

Bezwaren.

Bezwaren die maken dat deze ondernemers niet starten met bloggen. Of wel starten, maar het vervolgens weer laten verslappen.
Zonde, als je het mij vraagt!

Daarom dit e-book. Dat afrekent met de vier meest voorkomende bezwaren rondom bloggen.
* Ik heb geen inspiratie…
* Bloggen kost veel tijd!
* Bloggen levert niets op!
* Ik weet niet hoe ik moet beginnen…

Cover Bloggen = leuk

Ben jij op zoek naar een manier om snel en efficiënt meer potentiële klanten te bereiken?

Salespagina quote
Cover Bloggen = leuk

Waarom is het belangrijk om een goede blog te schrijven?

Een goede blog heeft verschillende functies.
Het zorgt ervoor dat je beter gevonden wordt in Google. Je laat met een goede blog zien waar jij goed in bent. En je geeft uitgebreide informatie over kleine onderdelen van je bedrijf. Je deelt kennis. En je laat een stukje van jezelf zien. Daarmee creëer je vertrouwen bij jouw potentiële klant.

Een blog:

– maakt je website beter vindbaar in Google;

– is een mogelijkheid om kennis te delen;

– is een mogelijkheid om een stukje van jezelf en je bedrijf te laten zien;

creëert vertrouwen bij potentiële klanten.

Door structuur te houden bij het bloggen en je doel voor ogen te houden, kun jij snel en efficiënt bloggen. En je vindt het nog leuk ook! Zeker als je daarmee nieuwe klanten binnenhaalt!

In dit gratis e-book reken ik af met de vier grootste en meest voorkomende bezwaren die een rol spelen bij het schrijven van een blog.
Download dit e-book helemaal gratis!

Wat anderen zeggen

Judith is onze go-to-writer als we goed geschreven stukken nodig hebben. Blogs, artikelen, klantverhalen, brochure- of websiteteksten, Judith zorgt ervoor dat ze de teksten niet alleen perfect oplevert maar ontneemt ons ook een hoop werk. Ze zoekt uit wat ze nodig heeft, interviewt mensen om de juiste informatie te achterhalen maakt elke keer een korte briefing zodat we op één lijn zitten.Heel erg fijn samenwerken en hele goede teksten!

Carolien - Groeihelden, Groeihelden
Haha, ik vind het nog best spannend om weer actief te gaan bloggen maar het werd wel echt tijd om ermee aan de slag te gaan.
Ik volg je al een tijdje en zag je aankondiging voorbij komen en dacht “Nu ga ik er voor ook!”.
Dankjewel, ben tot nu toe erg enthousiast!
Sanne

Ik heb een eigen trainingsbureau en heb veel inspiratie voor blogs. Maar ik kan me er zelf moeilijk toe zetten om ze uit te werken. Bovendien heb ik het druk! Nu zet ik een paar hoofdlijnen op papier en Judith werkt mijn blog uit. Een perfecte combinatie. Zo heb ik ook nog een stok achter de deur om regelmatig te bloggen en kost het me zelf weinig tijd. Judith zet zelfs mijn blog online en promoot deze namens mij via mijn socials. Topconstructie voor mij!

Waarom Judith? Judith begrijpt wat ik doe en kan zich heel makkelijk in mijn boodschap verplaatsen. Ze schrijft teksten die ik zelf geschreven kon hebben. Ze past zich aan mijn stijl aan en dat vind ik heel fijn. Judith staat bovendien open voor feedback. Alles is bespreekbaar en dat is onmisbaar voor een goede samenwerking.

Inez Neefjes, INEZ Training & Consulting

Wie is J Loves to Write?
J Loves to Write is Judith van Bilsen. Een trotse Limburgse tekstschrijver met een liefde voor tekst.
Het schrijven van functionele en prettige teksten. Daarvoor kun je bij mij terecht!
En in het bijzonder voor het schrijven van blogs. Of je nu een IT-bedrijf hebt of een lifestyle coach bent, of je nu een B&B hebt in het buitenland of een pedicure bent. Ik breng jouw energie, boodschap en karakter over in tekst.
En ik vertel jou hoe jij dit ook kunt doen!

Judith van Bilsen